BareMinerals Strength & Length Serum Infused Brow Gel Chestnut

195,00 kr. Inkl. moms

BareMinerals Strength & Length Serum Infused Brow Gel  Chestnut

En ren og vegansk øjenbryngel med styrkende plantebaseret serum, der bevist giver synligt fyldigere og tættere bryn – øjeblikkeligt og på sigt.

3 på lager

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

BareMinerals Strength & Length Serum Infused Brow Gel

Chestnut

En ren og vegansk øjenbryngel med styrkende plantebaseret serum, der bevist giver synligt fyldigere og tættere bryn – øjeblikkeligt og på sigt. Vores veganske serum er inspireret af brynserum og indeholder rødkløverblomst og effektive peptider til at styrke brynene. Strength & Length Serum Infused Brow Gel har vist sig at give naturligt fyldigere øjenbryn på kun 8 uger – selv uden øjenbrynsgel på brynene. Den vinklede applikator kæmmer gelen gennem dine bryn for definition og fylde. Den lette formel, der kan opbygges, giver en stabil fleksibilitet uden at være stiv, den flager ikke og er perfekt til dag- eller aftenbrug.

Oftalmologisk testet og sikker for kontaktlinsebærere.

Klinisk bevist at give op til 100% fyldigere øjenbryn på 8 uger *
90% oplevede, at øjenbrynene så fyldigere ud efter 8 uger **

Anvendelse

Påføres på øjenbrynene, start indefra og arbejd dig ud. Arbejd med korte strøg opad i samme retning som hårstråene vokser. Bemærk: Formlen føles lidt kraftigere lige når den påføres, men tørrer til en blød tone med en naturlig finish.