Butterfly Face & Body Gua Sha – Rosakvarts

249,00 kr. Inkl. moms

Butterfly Face & Body Gua Sha – Rosakvarts

Butterfly kan anvendes til både ansigt og krop, og er med sine mange buer og takker perfekt til at komme i hver en krog i ansiget og til de dybe buler på lårbasserne.

1 på lager

Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Butterfly Face & Body Gua Sha – Rosakvarts

Butterfly kan anvendes til både ansigt og krop, og er med sine mange buer og takker perfekt til at komme i hver en krog i ansiget og til de dybe buler på lårbasserne.

Hvilken betydning har rosakvarts?

Rosakvarts er en kærlighedssten og symboliserer kærlighed, ro og harmoni. Den lærer dig tilgivelse og giver dig en dyb følelse af tryghed. Rosakvarts er en rigtig hjertesten og den kan anvendes overalt på kroppen, hvor du føler behov for det.

Den beskytter og skærmer for de negative vibrationer du bliver påvirket af, den hjælper dig med at holde dig positiv i tankerne og i sindet. Rosakvarts bruges også som afskærmning af skadelige stråler fra fjernsynsskærme, data skærme og lignende.

 Størrelse:

Den måler ca 8 x 7 cm

Hvad er Gua Sha?

Gua Sha er et skønhedsritual, som er ældgammelt og stammer fra Kina. Gua Sha-redskabet er både til ansigt og krop, og brugen af det oplever stigende popularitet verden over. Særligt i Asien har det i mange år været et ritual, som udøves jævnligt for at behandle muskelsmerter og spændinger, men også til at udskille affaldsstoffer og bevare en sund hud og krop.

Gua sha kan også være medvirkende til at blødgøre arvæv og stramt bindevæv og dermed give mere bevægelighed til led og musker.

Er det farligt?

Gua sha stenen er helt naturlig og er helt sikker i brug. Du kan ikke gøre noget galt. Når du skraber kan hudfarven ændre sig, der kan opstå blå mærker og bittesmå røde prikker. Dette er helt normalt og blot et tegn på, at der er meget affald og det bliver løsnet. De blå mærker forsvinder igen og derefter kommer de kun sjældent igen, hvis du holder det ved lige.

Hvad gør Gua Sha?

Gua sha massage skaber øget blodcirkulation i huden og bindevævet, hvilket har enormt mange positive fordele for kroppen. Du får en smukkere og glattere hud i ansigtet med øget glød. På kroppen bliver appelsinhuden mindre og lårene bliver glattere og mere opstrammet. Muskelspændinger løsnes og vævet får mere cirkulation.

Sådan anvender du Butterfly i ansigtet:

Sørg for, at ansigtet er renset og er smurt med enten olie, natmaske eller natbalm. Brug aldrig gua sha på tør hud. Massér ansigtet med dybe, kontrollede strøg i opadgående og udadgående bevægelser, så du følger lymfebanens retning. Gentag hvert strøg 5-10 gange. Mærk efter hvordan de forskellige sider passer til netop dit ansigt, og brug hele sommerfuglen.

Jeg tror på, at gua sha’en er et intuitivt redskab og du kan bruge den nøjagtig som du føler for. Du kan ikke gøre noget forkert, blot du altid arbejder opad og udad, så du undgår at hive vævet nedad. Du skal derfor bruge mine videoer og guides som kærlig vejledning og ikke som en facitliste. Lad gua sha’en gå på opdagelse på dit bryst, hals, ansigt, skuldre og hårbund og mærk den fantastiske følelse, når muskelspændinger løsnes og spændingshovedpinen flyver væk.

Sådan anvender du Butterfly på kroppen:

Du kan med fordel tørbørste kroppen før brug af gua sha, for at aktivere lymfesystemet. Derefter påføres en olie, fx. Detox & Anticellulite oil fra Amazing Space. Aktiver først lymfesystemet i lysken ved at massere blidt og stryg herefter i opadgående bevægelser fra knæ til lyske. Skrab 5-10 gange på hvert sted. Slut af med blid drænage, hvor du nærmest ligger gua shaen helt ned og blidt trækker affaldet ud. Se på videoen hvordan. Du kan anvende den på underben, lår, baller og arme, og endda på maven og dansehåndtagene. Sørg for altid at arbejde mod lymferne, så affaldstofferne og væsken kommer ud.

Drik altid rigeligt vand

– og særligt efter du har masseret med din gua sha for at hjælpe lymfesystemet af med de affaldsstoffer, du frigiver ved at massere langs lymfebanen.

Du kan bruge din gua sha dagligt, eller når muligheden byder sig. Lav det som en kort rutine morgen eller aften, eller lige inden sengetid for at skabe ro. Jeg har min liggende i stuen og finder den gerne frem, når jeg om aftenen endelig synker ned i sofaen med nyrenset ansigt. Perfekt afslutning på dagen.