GHD PLATINUM+ & HELIOS™ LIMITED EDITION LUKSUSGAVESÆT

3.699,00 DKK Inkl. moms

GHD PLATINUM+ & HELIOS™ LIMITED EDITION LUKSUSGAVESÆT

Opfyld julens største ønske med vores luksusgavesæt med ghd platinum+ SMART styler og ghd helios™ professionel føntørrer. De er fremstillet i en varm tinfarve og leveres i en mørk smaragdgrøn, fløjlsagtig toilettaske.

1 på lager

Beskrivelse

GHD PLATINUM+ & HELIOS™ LIMITED EDITION LUKSUSGAVESÆT

Opfyld julens største ønske med vores luksusgavesæt med ghd platinum+ SMART styler og ghd helios™ professionel føntørrer. De er fremstillet i en varm tinfarve og leveres i en mørk smaragdgrøn, fløjlsagtig toilettaske.

Skab de smukkeste julelook med denne duo af vores mest avancerede stylingredskaber i en limited edition farvepalet inspireret af ædle metaller og juveler. Infinity-sensorer i ghd platinum+ glattejernet overvåger varmen 250 gange i sekundet for at give blidere hårstyling og salonværdige resultater. Forudsigende ultra-zone™ teknologi opretholder den optimale temperatur på 185°C på begge plader for at skabe en personlig stylingoplevelse, der reagerer på din individuelle hårtykkelse og stylinghastighed. Præcisionsfræsede, flydende højglansplader passerer glat gennem håret og skaber forførende, glatte frisurer eller former dansende krøller og bølger ved hjælp af den afrundede tromle.

Få ultimativ styrke og kontrol med helios™-føntørreren i en varm tinfarve prydet med metaldetaljer.  Aeroprecis™ teknologien er designet i samarbejde med ghd’s førende ingeniører, fysikere og stylingeksperter og kombinerer avanceret intern aerodynamik med et specialdesignet mundstykke, der leverer koncentreret luftstrøm og professionelle resultater. ghd helios™ er let og ergonomisk afbalanceret med ikonisk teknologi, der sikrer en glat finish med3 x mere hårjustering og 30% mere glans*. Uanset hårtype kan du skabe en betagende føntørring med vores professionelle føntørrer på rekordtid.

Smukt præsenteret i en luksuriøs, fløjlsblød, smaragdgrøn toilettaske med firbensstruktur – giv en gave til gode hårdage med vores limited edition deluxe ghd-gavesæt.

 

Limited edition varm tin

Se vores limited edition desire-kollektion til jul med vores bedste stylingredskaber klædt i luksuriøs varmt tin med matchende metaldetaljer.

Luksuriøs smaragdgrøn toilettaske

Opbevar din limited edition styler og føntørrer i en eksklusiv smaragdgrønt toilettaske med fløjlsblød finish og firbensstruktur.

Ultra-zone™ teknologi

Det seneste gennembrud inden for varmestyling, der garanterer en jævn varme på hele varmepladen, så du får et ensartet og smukt resultat med ét strøg.

185ºC temperatur giver optimal styling

Højere temperaturer skader håret og ved lavere temperaturer udebliver det gode resultat.

Automatisk dvalefunktion

Slukker for styleren efter 30 minutters inaktivitet.

Varmeresistent opbevaringsetui

Du kan altid tage din stil med dig. Med varmeresistent etui, der beskytter styleren, når du er på farten.

Børsteløs motor med lang levetid

Til hurtige, professionelle resultater med en luftstrøm på 120 km/h.

Konturformet præcisionsmundstykke

Med et skræddersyet design, der fokuserer på den kraftige luftstrøm for ultimativ stylingkontrol.

Specialdesignet akustisk teknologi

Avanceret akustisk system, der sikrer et lavt lydniveau under styling.

Professionelle ledningslængder

Begge stylingværktøjer har professionelle ledningslængder, så de er nemme at bruge og giver en behagelig styling – med en 2,7 m 360º drejelig ledning på ghd platinum+ og en 3 m ledning på helios™.