GHD UNPLUGGED – GLATTEJERN I MAT HVID- GRATIS MINI PADDEL BØRSTE

2.499,00 kr. Inkl. moms

GHD UNPLUGGED – GLATTEJERN I MAT HVID

Forvandl dit liv med det første ledningsfrie glattejern fra ghd. Vi præsenterer ghd unplugged glattejern i mat sort til transportabel, effektiv styling, uanset hvor du er.

Fra fitnesscenteret til aftenens date, fra kontoret til festen – sæt prikken over i’et med ghd unplugged glattejernet. Med den garanterede ydelse som et almindeligt ghd-glattejern sikrer dobbeltzoneteknologien med keramiske varmelegemer, at du har en god hårdag hvor som helst og når som helst. ghd unplugged glattejernet sikrer optimal stylingtemperatur på 185°C på stylingpladerne og leverer glatte, blanke resultater uden ekstrem varme. Uanset om du frisker et elegant look op efter rejsen eller krøller håret til en aften i byen, behøver du aldrig mere gå på kompromis med din frisure

4 på lager

Beskrivelse

GHD UNPLUGGED – GLATTEJERN I MAT HVID

Forvandl dit liv med det første ledningsfrie glattejern fra ghd. Vi præsenterer ghd unplugged glattejern i mat sort til transportabel, effektiv styling, uanset hvor du er.

Fra fitnesscenteret til aftenens date, fra kontoret til festen – sæt prikken over i’et med ghd unplugged glattejernet. Med den garanterede ydelse som et almindeligt ghd-glattejern sikrer dobbeltzoneteknologien med keramiske varmelegemer, at du har en god hårdag hvor som helst og når som helst. ghd unplugged glattejernet sikrer optimal stylingtemperatur på 185°C på stylingpladerne og leverer glatte, blanke resultater uden ekstrem varme. Uanset om du frisker et elegant look op efter rejsen eller krøller håret til en aften i byen, behøver du aldrig mere gå på kompromis med din frisure.

Hybrid co-litium-teknologi med et avanceret, langtidsholdbart litium-ion-batteri oplader det ledningsfrie ghd glattejern på kun 2 timer for nem styling på farten. Med et kompakt design og opladning fra dit stik, bilen eller laptop er ghd unplugged glattejernet din nye stylinghelt i håndtasken. Med op til 20 minutters kontinuerlig styling*, et eksklusivt rejseetui og flyvenlig teknologi kan du tage din luksuriøse ghd-stil med dig overalt.

Hold din frisure frisk uden hindringer hvor som helst og når som helst!

GRATIS MINI PADDEL BØRSTE

Hold din frisure i salonstil hele dagen med ghd mini paddle-børsten, den perfekte størrelse til hurtig styling efter træning, kontoret eller rejsen.

Udred og tæm statisk elektricitet, eller sæt frisuren med vores alsidige mini paddle-børste, når du er på farten. Denne luksuriøse børste har et professionelt design og et blødt, skridsikkert greb, der gør den helt uundværlig i dit stylingkit.

Ledningsfrit glattejern til bærbar brug

Med din nye stylinghelt i tasken kan du sætte prikken over i’et hvor som helst og når som helst.

Hybrid co-litium-teknologi

Indeholder et avanceret litium-ion-batteri, der leverer kraftfuld ghd-ydelse på farten.

Dual-zone teknologi

Med dual-zone teknologi drevet af specialfremstillede keramiske varmelegemer, der garanterer en ensartet, optimal stylingtemperatur på 185ºC med et smukt og sundt resultat.

Højglansplader

Fin keramisk belægning for nem, problemfri styling og elegante resultater med 65% mere glans*.

Batteriniveauindikator

Hold styr på din opladning med batteriindikatoren, hvor hver kontrollampe typisk viser 20% af opladningen.

Elegant, ergonomisk design

ghd unplugged er beregnet til transportabel brug med alsidig styling og glatter håret, skaber spændstige krøller eller strukturerede bølger.

USB-C opladning

Oplad på blot to timer fra din laptop, din bil eller et hvilket som helst USB-C-stik.

Flyvenligt

Godkendt til sikker transport i kabine og bagage, så du kan tage din stil med dig overalt i verden.

Automatisk dvalefunktion

Der slukker efter 3 minutters inaktivitet.