Tilbud

KENT SALON KS17B

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 199,50 kr.. Inkl. moms

KENT SALON KSXL 

Suverænt greb og total kontrol. KSXL er lavet med rækker af korte vildsvinehår. Derudover hjælper ultra tynde nylonpigge med at løfte håret og slippe så du får perfekte krøller eller glat hår. Denne hårbørste giver suveræn kontrol uanset om du laver krøller eller glatter dit hår. Børsten er varmebestandig op til 170 grader.

1 på lager

Beskrivelse

KENT SALON KSXL

KS17B er en rundbørste med 22 rækker og 30 mm i diameter, halvdelen er varmesikre nylon børster der sikre et godt greb i håret. Den anden halvdel er rækkerne med vildsvinehår, der giver en utrolig flot finish med glans, anti frizz og bevægelse i håret. Børsten er perfekt til at formtørre håret både vådt og tørt hår, både til volumen, krøllet og en glat føntørring. Børsten leveres i et flot sort etui med lynlås og er varmebestandig op til 170 grader.
Rengøring:
Det frarådes stærkt at bruge stærke kemikalier til rengøring af børsten.
For at rengøre børsten vaskes den i lunken vand med en smule shampoo, skyl af og lad børsten tørre naturligt. Det anbefales ikke at bruge varme for at tørre børsten, og heller ikke at ligge børsten i blød i længere tid. Evt. Sprayes antibakteriel spray på for at desinficere.

Børsten leveres i sort opbevarings-etui med lynlås.