Tilbud

Roze Avenue Luxury Restore Leave In & Lipgloss Duo

179,00 kr. Inkl. moms

Luxury Restore Creamy-Oil Leave In Treatment 50 ml

Roze Avenue Luxury restore leave-in olie gør håret glansfuldt, reparer og styrker dit hår. Den er varmebeskyttende,blødgørende og giver en smule volume til håret

10 på lager

Beskrivelse

Luxury Restore Leave In & Lipgloss Duo

120ml

Roze Avenue Luxury restore leave-in olie gør håret glansfuldt, reparer og styrker dit hår. Den er varmebeskyttende,blødgørende og giver en smule volume til håret. Den lette blødhed giver en hurtigt absorberende effekt, og håret er beskyttet hele dagen. Den naturlige eksklusive plantekilde amarant trænger ind i håret for et fyldigere udseende og stimulerer hårvækst. Denne leave-in behandling har UV-beskyttelse og giver en længere holdbarhed til din farvebehandling.

Olien kan bruges både i vådt og tørt hår, den er til alle hår typer.

Det ultimative pleje-kit til hår og læber.
Luxury Restore Leave In & Lipgloss Duo indeholder vores Luxury Restore Leave In Treatment 120 ml, som effektivt tilfører glans, blødhed, styrke og beskyttelse til håret. Leave-in produktet er varmeafvisende og UV-beskyttende og vil spække dit hår med pleje fra første anvendelse.

Duo’en indeholder også en Limited Roze Light Up Lipgloss, som er fyldt med fugt, pleje og “glossy” look til dine læber. Lipglossen har et lille spejl på siden, og ved åbning af toppen, kommer der et let lys.

Dette produkt er fri for: parabene fri, silicone fri, gluten fri, cruelty free, vegan friendly.