Tilbud

Minetan, Hydra Glow – Sleep Serum (50ml)

Original price was: 335,00 kr..Current price is: 99,00 kr.. Inkl. moms

Minetan, Hydra Glow – Sleep Serum (50ml)

Minetan har med dette serum skabt skønhedssøvn på flaske. Hydra Glow, Sleep Serum er beriget med triple-action hyaloronsyre og avocadoolie, som giver din hud et fugtgivende boost

8 på lager

Beskrivelse

Minetan, Hydra Glow – Sleep Serum (50ml)

Minetan har med dette serum skabt skønhedssøvn på flaske. Hydra Glow, Sleep Serum er beriget med triple-action hyaloronsyre og avocadoolie, som giver din hud et fugtgivende boost. Brug den alene for en gennemfugtet hud, eller sammen med dine minetan tanning drops for den perfekte glød.

Dette serum er et fugtkomplet til alle hudtyper. Indeholder triple-action hyaloronsyre og avocadoolie, olien fra avocadostenen, som er plejende og rig på essentielle fedtsyrer. Acovadoolie er desuden kendt for sin evne til at frigive kollagen i huden, avocadoolie er desuden stærk antioxidant.
Hydra Glow Sleep Serum er en super let emulsion der absorberes hurtigt, som ikke bare giver fugt, men efterlader huden silkeblød og glødende smuk.

Minetan’s triple-action teknologi frigiver hyaluronsyre gradvist over flere timer, mens avocadoolie fremmer kollagenproduktionen.

Påfør Hydra Glow Sleep Serum på afrenset hud, før dine øvrige plejeprodukter, kan også anvendes alene og fungerer perfekt som base for make-up og ansigtsselvbrunere. Påfør som natserum på meget tør hud.
Hydra Glow Sleep Serum indeholder ikke DHA og giver ikke selvbrunende effekt.