SANZI VITAMIN DAY CREAM 50ML

250,00 kr. Inkl. moms

SANZI VITAMIN DAY CREAM 50ML

Fugtgivende dagcreme rig på vitaminer 

Vores nyeste dagcreme, Vitamin Day Cream er en super fugtgivende dagcreme med fokus på fugt, vitaminer og antioxidanter. Her sikrer du, at din hud får den næring og pleje, den har brug for dagen igennem.

3 på lager

Beskrivelse

SANZI VITAMIN DAY CREAM 50ML

Fugtgivende dagcreme rig på vitaminer 

Vores nyeste dagcreme, Vitamin Day Cream er en super fugtgivende dagcreme med fokus på fugt, vitaminer og antioxidanter. Her sikrer du, at din hud får den næring og pleje, den har brug for dagen igennem. Vitamin Day Cream er rig på E-vitamin, der har en beskyttende effekt mod udefrakommende påvirkninger samt hyaluronsyre, squalane og sheasmør. Vitamin Day Cream er naturligvis 100% vegansk og uden tilsat parfume eller æteriske olier.

Vitamin Day Cream er lavet i en krukke, så du let har adgang til at dosere den mængde du præcis har brug for. 

Sådan anvender du produktet

Vi anbefaler, at bruge vores Vitamin Day Cream om morgenen for at sikre en god fugtbalance i løbet af dagen.

Derfor er vores fugtgivende dagcreme oplagt i din rutine

Vi har udviklet en ny dagcreme, som med sine ingredienser har fuldt fokus på at give fugt og vitaminer til huden, så den holder sig i balance hele dagen. Vi har valgt at udvikle denne dagcreme i en krukke, for at styrke følelsen af selvforkælelse når du bruger Sanzi Beauty. Nogle af de vigtigste ingredienser er sheasmør, hyaluronsyre og E-vitamin.

Sheasmør er med til at blødgøre huden, mens hyaluronsyre tilfører huden fugt ved at binde væske til huden, som skaber mere fylde og elasticitet. Squalane er desuden med til at give vores vitamin dagcreme den lækre konsistens, som føles fyldig og fugtgivende på huden, men samtidig trænger hurtigt ind. E-vitamin er med til at ensarte din hudtone og mindske pigmentforandringer eller akne ar.

Vi vælger altid vores ingredienser meget nøje – og derfor vil Vitamin Day Cream også kunne bruges af langt de fleste hudtyper. Vores produkter er altid vegansk certificeret og skabe produkter uden parfume og parabener.

  • Holder huden i balance hele dagen
  • Fyldt med vitaminer og antioxidanter
  • Passer til alle hudtyper
  • Fri for parfume og parabener
  • Vegansk certificeret