Om Mig

LISE HØRBYE

Velkommen til mit univers af rosa farver, lækre produkter og mulighed for at læse mere om min salon og mig.

Du er nok landet på min hjemmeside, fordi du vil læse mere om Askepot by Lise Hørbye eller måske booke en tid, men du har faktisk også mulighed for at se mine produkter og bestille dem her online.

Hos Askepot by Lise Hørbye får du en uddannet frisør med den 4 årige uddannelse, Makeup stylist & artist, negleteknikker og extension specialist i hairtalk. Så du kan være helt sikker på at være i helt sikre hænder hos mig.

På trods af alle mine kompetencer, så arbejder jeg dog primært som frisør, og udfører alt fra klip, farve, opsætning og extension.

Glæder mig til at se dig i salonen.
På gensyn...!

FÅ DE SENESTE NYHEDER

Følg mig på Instagram og se masser af inspiration, nyheder og lækre produkter.

Har du spørgsmål vedr. mine produkter, kan du via dette link kontakte mig.

Vil du gerne holdes opdateret med hvad der sker i salonen, så følg med på vores Facebook side.

MIN UDDANNELSE & KURSER:

2005 uddannet negleteknikker hos CND

2006 udannet 4årige frisør, med Bronze medajle

2007 uddannet Make Up Artist og Stylist

2020 specialist i Hairtalk extension

KONKURRENCER:

2015 Color Zoom Guldvinder i Danmark,var i Las Vegas og dyste til internationale konkurrence
2013 Nordisk mesterskab i Oslo Bronze i fantasistyle 2012 VM i Milano Extension nr.5                              2009 Årets makeup Sølv
2008 Årets MakeUp Sølv
2008 Årets New coming Sølv
2006 DM Brudehår nr.4

2005 DM Herrehår Bronze
2005 Den Grimme Ælling Herrehår Bronze
2005 Randers mesterskaberne Guld & Bronze

ASKEPOTS HISTORIE:

Askepot by Lise Hørbye er en nyskabende frisørsalon, der ligger meget vægt på kundens behov og ønsker. Salonen åbnede jeg 3. Marts 2009. Gennem årene der er gået, har jeg haft Line Ravn i lære, Line deltog i mange konkurrencer, så vi rejste det meste af verden rundt, hvor der kom massere af pokaler og medajler med hjem til salonen. Det var en fantastisk rejse, undervejs deltog jeg også selv i konkurrencer. Den følelse af at blive råbt op som vinder gør noget helt særligt ved en.

Min sidste konkurrence var Colorzoom 2015, hvor jeg vandt guld i Danmark, og skulle dyste i Las Vegas, min yndlings by. Simik var halvandet år og Pilou lå i min mave, da jeg var der, og der mærkede jeg at det var nu der skulle siges farvel til konkurrencer.

Jeg har valgt, at jeg vil bruge tiden på familien og salonen. Så må vi se om der bliver tid og lyst til konkurrencer igen, når børnene bliver større.

I dag driver jeg Askepot by Lise Hørbye alene, og nyder tiden og roen til kunderne i salonen.

HVEM ER LISE ?

Jeg hedder Lise Hørbye, og er født og opvokset i Visborg, der er beliggende mellem Hadsund & Als. Jeg er i dag bosiddende i Als, hvor også salonen er beliggende. Jeg er alenemor til mine 2 børn Simik og Pilou.

I min fritid elsker jeg at være sammen med familien og vennerne. En god gå eller løbetur bliver det også til, for at stresse af i en travl hverdag.

Min store passion er at rejse og opleve verdenen med min familie og venner.