Pure Skin ATTITUDE Miracle Lipstick Green

129,00 kr. Inkl. moms

Pure Skin ATTITUDE Miracle Lipstick Green

Mangler du ikke en læbepomade med masser af pleje til de kolde vinterlæber, der skifter farve på dine læber når du påfører den ?Den flaskegrønne farve forvandler sig til den smukkeste varme pink på dine læber.Den arbejder med hudens ph værdi, hvilket betyder at den altid vil passe til netop din hudtone. Den er blød, lækker, smuk og samtidig naturlig.Påføre på læberne, lad den sidde et par minutter, og brug derefter fingrene til at trylle den flotte farve frem . Ren magi ! 💋

6 på lager

Beskrivelse

Pure Skin ATTITUDE Miracle Lipstick Green

Skab en unik farve på dine læber med PURE Skin ATTITUDE Miracle Lipstick – en farveskiftende læbestift, der tilpasser sig din egen skønhed. Den reagerer på dine læbers pH-værdi og temperatur, skifter fra grønt til en smuk pink nuance og tilfører dit look en levende og personlig touch.

Denne innovative læbestiftformel er skabt med omhu, der arbejder i harmoni med dine naturlige nuancer. Oplev den fascinerende udvikling af farven, der tilpasses dine læbers unikke karakter. PURE Skin ATTITUDE Miracle Lipstick er mere end bare en makeup essential – det er et statement om individualitet og selvudfoldelse.

Lad dine læber tale deres eget sprog, skab din egen stil med denne farveskiftende læbestift, fordi skønhed er personlig, og forandring er smukt!

 

Sådan bruger du Pure Skin ATTITUDE Miracle Lipstick Green:

Påfør læbestiften på læberne og vent et par minutter. Tør herefter dine læber af for at afsløre din personlige farve. Gentag for en mere intens farve.