PURE Skin ATTITUDE – Miracle lipstick

99,00 kr. Inkl. moms

PURE Skin ATTITUDE – Miracle lipstick

Oplev en læbestift, som er helt unik. Vores plejende Magic Lipstick er mere end blot farve – det er læbemagi, der reagerer på din kropsvarme og tilpasser sig din pH-værdi.

Resultatet? En naturlig nuance, skabt specielt til dig.

Standardfarver er fortid, da denne læbestift, giver dig en personlig og unik farvetone, der fremhæver din skønhed. Pleje er i fokus, da vores lipstick indeholder nøje udvalgte ingredienser, der plejer og forkæler dine læber.

5 på lager

Beskrivelse

PURE Skin ATTITUDE – Miracle lipstick

Få det attraktive og naturlige look på dine læber på ingen tid med den innovative læbestift fra PURE Skin ATTITUDE. 
PURE Skin Miracle Lipstick skifter farve for øjnene af dig. Læbestiftens orange farve reagerer med dine læbers egen PH værdi og skaber din helt egen individuelle farve af lyserød. Det er næsten som ren magi og må opleves!

 

Anvendelse:

Brug PURE Skin ATTITUDE Miracle Lipstick på rene læber og med blide bevægelser. Vent et par sekunder og nyd den naturlige farve som kommer frem på dine læber.

Påfør gerne flere lag for at opnå en mere intens farve.

 

Miracle Lipstick indeholder bivoks, som danner en beskyttende hinde på dine læber, der hjælper med at forhindre fugttab, beskytter mod skader og holder dine læber fugtet og beskyttet. Bivoks har nemlig blødgørende egenskaber der hjælper med at gøre læbestiften glat og let at påføre læberne. Læbestiftens formel giver dine læber et lille hint af glimmer, som vil fortage sig og holder dine læber bløde og fugtet hele dagen.


Egenskaber:

  • Revolutionerende gul læbestift
  • Reagerer med læbernes naturlige pH-værdi
  • Skifter farve for at komplimentere dine læber
  • Fremhæver dine læber på naturlig vis
  • Indeholder fugtgivende og blødgørende ingredienser